DØDSFALD

Shared note

DØDSFALD
Lene Lund voksede op i Hasle med en yngre og en ældre søster. Hun blev uddannet på Jysk Børnehavepædagog Seminarium og begyndte derefter i Børnehaven Bavnehøj på Trøjborg. Efter nogle år her kom hun til børnehaven på Molktesvej i Viby, hvor hun havde det meste af sit arbejdsliv. Hun gik på efterløn for 10 år siden.

Lene Lund var en dygtig og højt elsket pædagog. Hun var et varmt menneske, som så, hørte og huskede alle de børn, hun fik med at gøre. Hun havde humor og samlede på de mange gode anekdoter, hun hørte gennem årene.

Selv elskede hun at fortælle historier for børnene. Hun sang også meget og brugte sine kreative evner.

Lene Lund kom selv fra et hjem med latter, sang og musik. Som barn sang hun i Hasles Skoles Kor, gik på Folkemusikskolen, og sammen med sin lillesøster og far sang hun i 10 år i Hasle Kirke.

Kreativiteten brugte hun også privat. Blandt andet lavede hun smykker, og de seneste mange år holdt hun og hendes søster julemarkeder i kælderen under hendes hjem. Hun var kendt i gadebilledet for sit store røde hår og farverige tøjstil.

Lene Lund boede i Olfert Fischers Gade de sidste 45 år, de sidste mange år sammen med Kjeld Obel Christensen, som hun blev gift med i 1999.

Hun og hendes mand rejste meget. Hver vinter tilbragte de på Tenerife. Desuden rejste Lene Lund også med veninden Lisbeth, oftest til den græske ø Lesbos.

Lene Lund deltog i mange år i Tunø Festival. Sammen med sin mand brugte hun også mange timer i kolonihaven i Kirkevangen.

Hun fik ikke selv børn, ud over de mange, som hun i årenes løb tog sig kærligt af på sit arbejde, og niecer og nevøer, som hun var en højt elsket moster for.

Lene Lund døde efter kort tids sygdom. Hun efterlader sig sin mand, søstre, svigerinder og svogre samt nevøer og niecer.

Given names Surname Sosa Birth Place Death Age Place Last change
Given names Surname Age Given names Surname Age Marriage Place Last change
Media objects
Media Title Individuals Families Sources Last change
Sources
Title Abbreviation Author Publication Individuals Families Media objects Shared notes Last change
Repositories
Repository name Sources Last change
Submitters
Submitter name Individuals Families Last change